**Moje** recenze k informacím z Netu (NEJEN z Netu) :

25.3.2021: O Covid 19 trochu jinak.. 
JE důležité řešit PŘÍČINU ONEMOCNĚNÍ. 
TÓ JE DŮLEŽITÉ U VĚTŠINY NEVROZENÝCH NEMOCÍ.. TO PROTO, ŽE TAK LZE DOSÁHNOUT POCITU OPTIMÁLNÍHO UZDRAVENÍ, JAK NA TĚLE, TAK NEJEDNOU I NA DUŠI, JAK NA DUŠI, TAK NEJEDNOU I NA TĚLE. LIDÉ mívají hojně sníženou imunitu, pod vlivem nezdravého způsobu stravování se, pod vlivem i stresu z toho, i z důvodu nezdravého způsobu života, držení těla,
 s tím souvisí i nezdravá nekvalitní 
pro držení těla obuv například. Pod tíhou těchto fenoménů se LIDEM narušuje zdravá acidobazická pH rovnováha na buněčné úrovni, v důsledku toho dochází k demineralizaci buněk těla, které se co to jde, úpěnlivě snaží navýšením objemu tekutin MARNĚ tuto demineralizaci vyrovnat, aby se nenarušilo i pH krve, neboť v takovém případě vznikají smrtelná onemocnění krvetvorby například.. Nojo, jenže na CESTĚ TÉ, kompenzační, Rádoby vyrovnávajíc
 pH balanc, navyšování objemu tekutiny buňky i různě ztrácejí svou zdravou pružnost, pevnost, dochází k tak k jejich deformací, k netěsnostem, a k dalším narušování tak jejich formy, k úniku homocysteinu do krve.. A TÓ JE PROBLÉM, VYVOLÁVAJÍCÍ CELOU ŘADU TAK ZVANÝCH ,,CIVILIZAČNÍCH NEMOCÍ". NA TY PAK VĚDCI HLEDAJÍ ,,ZÁPLATY" V PODOBĚ NAPŘÍKLAD PILULEK, VAKCÍN.. OBECNĚ SE DÁ ŘÍCI, ŽE POPULACE LIDSKÁ MÍVÁ Z UVEDENÝCH PŘÍČIN VELMI SLABOU IMUNITU UŽ PO GENERACE, COŽ SE JISTĚ MUSELO ZAPSAT I DO GENETICKÝCH INFORMACÍ DNA. 
CESTA VEN Z TOHOTO, TEDY KE ZVÝŠENÍ IMUNITY, EXISTUJE. 
PROSTŘEDNICTVÍM **MÉHO** RECEPTÁŘE, KTERÝ JE DOSTUPNÝ 
I V SOUBORU "KE Stažení"  NA WEBU 
Obecně platí, že při narušené pH acidobazické rovnováze těla se virům, parazitům, kvasinkám, plísním.. daří snáze napadnout takový organismus člověka, vstoupit MU do těla, a žít si v něm, i třeba s rizikem, že to tělo, tedy hostitel jejich, neustojí a zemře. 
TENTO článek, příspěvek, jsem napsal 
v reakci na vyjádření pana 
MUDr. Jana Hnízdila 
v dubnovém čísle 2021 časopisu
 "Blesk ZDRAVÍ", neboť pan Hnízdil evidentně s těmito fakty ( které jsou i prověřené i cca 20ti letým výzkumem například již zesnulého MUDr. Erbena ) 
ve svých teoriích, v praxi, Nepracuje, což považuji za velkou chybu, neboť sice narušení pH rovnováhy těla se sice dá přičíst psychice, myšlení, avšak bez pravidel i měření, uvedených v **Mém** uvedeném receptáři se z tohoto KRUHU LIDSTVO jen ztěží může vymotat.. tedy, spíše by se nevymotalo, a podléhalo by víc a víc v čase, na svou sníženou imunitu.. 
I MATKY ZEMĚ.. KLIMATU. 
S MUDr. Janem Hnízdilem jsem tedy jinak za jedno v tom, že LIDÉ mají zapracovat, zejména zde uvedeným, tedy přírodním přirozeným způsobem, na zvýšení své imunity, nespoléhat spásně jen vždy a jen na lékaře, na vakcíny. Jsem rád, 
že Jan Hnízdil ve svém článku uvedl PRAVDU o době běžné, trvání obvykle vývoje vakcín, tedy cca 15 Let. OBRÁZEK, nechť si každý, každá, udělá (po přečtení Mých řádků, **Mého Písma** a uvedeného článku v Blesk ZDRAVÍ..) " SVŮJ. "
NO, A DĚLÁNÍ, JAKO ŽE MRTVÍ NA COVID VLASTNĚ ANI NEJSOU, JAKO ŽE VLÁDY SVĚTA SI TÓ VYMYSLELI COBY ZÁSTUPNÝ PROBLÉM PROBLÉMŮ.. TAK TÓ POVAŽUJI ZA PONĚKUD FILOZOFICKY INFANTILNÍ. 
I Ting, například, pane Hnízdile, doporučuje Umění Umírněnosti. 
Tedy i v názorech, ve světonázorech. 
Extrémismus jakýkoli, bez ohledu na to, co říká věda, sice může člověku přinášet i pocit jakéhosi vnitřního blaha si, avšak.. CELOSPOLEČENSKY, CELOSTNĚ, 
TÓ MŮŽE BÝT VELKÝ PROBLÉM, ZVLÁŠTĚ, POKUD SE K TAKOVÉMU EXTRÉMISTOVI UPÍNAJÍ SPÁSNĚ DRUZÍ, BLIŽNÍ. 

**JESUS**KRISTUS**

~~
18.3.2021: 
NÓ, hlavně TÓ ..
 i nejednou ŠapiTó.. NEPOPLÉST: Novinky.cz nabízejí dnes receptík na velikonoční hody s ,,jehněčím".. 

12.3.2021: iDNES: PRÝ že je dle vědců zapotřebí vytvořit SPERMABANKU na Měsíci. A CO ŽENSKÁ VAJÍČKA? BANKU TU S NIMI? iDNES zase píše, fašisticky, jako by ŽENY NEBYLY. ÁLE ONY JSOU. No, jinak.. myslím, docela jde o zajímavý, dobrodružný, nápad. A možná nejen pro oblast planety Měsíc. Tak doufejme, milí vědci, že se Lidé spolu budou ochotni domluvit, domlouvat, že například na tom Měsíci nebudou chtít spolu také válčit. Lidstvo počítá s tím, že například oběžné dráhy planet jsou, jaké jsou. Ale Vesmír je v pohybu, a ani toto nemusí být navždy, a pokud by Lidstvo zapříčinilo pod vlivem změn klimatu přírodní katastrofy rozměrů, které by vyhubily život na Zemi, pak by nejspíš jednak nebyl nikdo, kdo by byl schopen jednak takové prostředí na Zemi znovuosídlit, druhak by nejspíš nebyl nikdo z Lidí, kdo by byl schopen se dopravit na jinou planetu za účelem realizace zde uvedeného. Nehledě k tomu, že vlastně se tak už by počítalo s nejhorším, což na sebe zase by navázalo, v čase, další, s tím rezonující energie. Jako vědecký výzkum však lze, myslím, tuto myšlenku vědců hodnotit pozitivně.

1.3.2021: Seznam.cz.. Hej, Mistře basů.. , Má jsou také, Rádoby ministranti, kteří si prohrávají s obskurností dvojakosti významové slov, i dělají neviňátka. Pak jsou i tací, kteří sem tam občas natrefí na hloupost i svou.. 
Tedy, uveřejnění názvu školy na Českém webu, Papatoetoe, myslím, v oblasti Mistrů obskurností té, fašistické, hovoří zcela jasně..
Asi jen primitivovi by nedošlo, co tím chtěl autor článku, mimo jiné, sdělit. Pokud by šlo o ojedinělost, nejspíš by se to dalo přejít, ale s FAŠISTICKÝMI OBSKURNOSTMI
SE V POSLEDNÍCH LETECH ROZTRHL JICH JEJICH PYTEL, KRETÉNŮ TĚCH, A NEJEN NA INTERNETU. LIDÉ NEJSOU TAK BLBÍ, ABYSTE SI MOHLI MYSLET, NEJEN ,,SEZNAMOVÍ", ŽE VÁM PROJDE VŠECHNO. !! NEPROJDE !! NEPROŠLO. KRETENISMUS TEN NA N'tou. 
MAFRA, SEZNAM.CZ VEDLE SEBE TAKŘKA SE SÍDLY SVÝMI.. LIDOVKY.. NE NADARMO SE ŘÍKÁ: JABLKA NEPADAJÍ DALEKO OD SEBE, ZE STROMU. Například. Bavíte se?? 
Ten, kdo se bude smát a směje vždy VÍTĚZNĚ, JE BŮH~STVOŘITEL
POKUD SI S NÍM TAKTO I OBSKURNĚ FAŠISTICKY POHRÁVÁTE. 

28.2.2021: Seznam.cz: na tomto webu jsem se dočetl, že prý KARMA není.
NO, .. odmyslíme li si ohřívač, plynový, průtokový, na vodu, s názvem stejnojmenným, je důležité pochopit, co to vlastně TA KARMA JE.
KARMA, neboli také, se dá pojmenovat coby synonymum tohoto pojmu názvem:
"KOSMICKÝ ZÁKON O PŘÍČINĚ A NÁSLEDKU".
..o příčinách a následcích. 
Energie KOSMU, ze kterých je STVOŘEN VESMÍR, JSOU. TEDY ZE ZÁKONA JEJICH I SOUVZTAŽNOSTÍ, I PŘED JEJICH ZHMOTŇENÍM SE NA ZEMI, I PO NĚM, SE NELZE V ŽIVOTĚ VYMANIT. Existuje mnoho Literatury na toto téma. Tedy tvrzení, že KARMA NENÍ, veřejně na jednom z nejsledovanějších webů v ČR, na jeho i titulní snad, co si tak vzpomínám, včera stránce, JE PONĚKUD ODVÁŽNOU HLOUPOSTÍ. 
~~
Seznam.cz: jejich recept na léčbu vbočených palců na nohách..Vbočené palce na nohách (hallux valgus) jsou druhem osteoporózy, vzniklé dlouhodobým narušením acidobazické hodnoty pH buněk těla. JE PROTO, A NEJEN PROTO, TAKÉ I NAPŘÍKLAD PRO POSÍLENÍ IMUNITY A JEJÍHO UDRŽENÍ, VELMI DŮLEŽITÁ, POKUD MOŽNO Celoživotní !!! PREVENCE TÍMTO SMĚREM >>Bližší informace lze k tomuto tématu nalézt v "receptáři" zde:

~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

" SULTÁNČÍ "

"ZAMILOVANÁ" i: "ROSA"..