PREJ, ŽE:,,KRAVINY? " a.. NEMELOU ! zněla jedna z reklam MC'Donald's Praha

 V České republice
se rozmohla hybridní válka, typu fenoménu ZLÝCH útoků na kognitivní funkce, na zrak, sluch, emoce. Vnímám to z mnoha stran.
Jsou to agresivní reklamy či jinak FAŠISTICKO obskurní, texty na webech i zpravodajských obsahují tyto útoky, obsahují je i rozhlasové a televizní vysílání, na emoce i KARTEL MAFIA TA.
Z webů bych jich mohl jmenovat velmi mnoho, tak ta všechny TYTO, myslím, VZOROVĚ, POSTAČÍ ZMÍNIT: www.Seznam.cz. 
JE TO KRETÉNSTVÍ NA NTou, podrývajíc, devastujíc, to, co dobrého v člověku je. A pokudby namítli, že si to.. nic z toho o čem zde píši, neuvědomují, TÍM HŮŘ. 
(Soused nade Mnou v patře mezi tímto Mým psaním .. dá se odhadovat.. nejspíš PALICÍ ZDEMOLOVAL POSLEDNÍ ZBYTKY MU PRONAJATÉHO BYTU) 

Tedy doporučuji, pokud se kdož nechceš stát jejich obětí, TERORISTICKÉHO TOHOŤ ÚTOČENÍ, ABYSTE NESLEDOVALI POKUD MOŽNO TAKŘKA 100% NIC Z UVEDENÉHO. POKUD JSE O MNE, ZBAVIL JSEM SE TELEVIZE Z BYTU I RÁDIA, A POKUD JDE O ZPRAVODAJSTVÍ ČTU JEN VELMI OBRAZOVĚ OMEZENOU WEBOVOU FORMU VYBRANÝCH SI WEBŮ.
JE TO JEDNA KRAVINA ZA DRUHOU KTEROU MI PŘEDKLÁDAJÍ CÍLENĚ PŘED OČI..NO, RÁDOBY MAFIA TA, NEJEN ELEKTRONICKÁ, ALE I VIZ PODROBNOSTI NA:
www.JESUSSCHOOL4.blogspot.com
TOHLE MUSÍ SKONČIT, TENHLE KRETÉNISMMUS. 
Pohledem na zde uvedené, abych si uchoval své ZDRAVÍ, Mi tedy před tímhle kognitivním ( nejen kognitivním..) TERORISMEM Nezbývá nežli nosit už trvale na hlavě před tím venku ochranu v podobě kšiltu. To je vcelku DOBRÁ OCHRANA PŘED HAJZLOVSTVÍM Tím. 
Ostatním Lidem, normálním, kteří chtějí zůstat normální, doporučuji totéž.
S OHLEDEM I NA TO, ŽE MEZI NÁMI JSOU I LIDÉ, KTEŘÍ MÍVAJÍ TENDENCI VYPROVOKOVÁVAT I FYZICKY TEROR, RVAČKY,
A PODOBNĚ, OD TEĎ SE TEDY UŽ BUDU PO ČR VŠUDE POHYBOVAT SE ZAPNUTOU, POHOTOVOSTNĚ, KAMEROU. 

 
~~
**Jiří**
~~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

" SULTÁNČÍ "

**Moje** recenze k informacím z Netu (NEJEN z Netu) :

"ZAMILOVANÁ" i: "ROSA"..